۱۹ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸

شهری که حال و روز فرهنگ و هنر در آن خراب است

شهری که حال و روز فرهنگ و هنر در آن خراب است

اعضای شورای شهر در جلسه امروز به آسیب های اجتماعی منطقه ۱۵ پایتخت و مشکلات فرهنگی و هنری شهر تهران پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه امروز شورای شهر با حضور اکثریت اعضا برگزار شد.

در ابتدا مهدی چمران رئیس شورای شهر سالروز حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی و سالروز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت.

در ادامه اعضا به ذکر تذکرات خود پرداختند.

در همین راستا نیز سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر در تذکری نسبت به تأخیر شهرداری در ارسال لایحه‌ای برای توسعه کارآفرینی در شهر تهران، خواستار تسریع شهرداری در ارسال این لایحه و ساماندهی مشاغل در پایتخت شد.

فساد برانگیز ترین بخش شهرداری

در ادامه احمد صادقی در تذکری در خصوص احتمال بروز فساد در امور شهرسازی گفت: در مسائل شهرسازی احتمال بروز فساد به دلیل ارتباط مستقیم شهروندان و شهرداری وجود دارد لذا درخواست بنده هوشمند شدن و سیستماتیک شدن امور شهرسازی و کاهش این ارتباط مستقیم به منظور پیشگیری از وقوع فساد است.

سپس مهدی عباسی خواستار اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری و اقدام عامل شهرداری برای این موضوع شد.

در ادامه حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با توضیح درباره عملکرد این سازمان، با بیان این‌که سازمان کسری بودجه ۱۰۷ میلیارد تومانی داشت و آذرماه سال ۹۸ که من به سازمان آمدم حقوقی برای پرداخت نبود، گفت: حال تصور کنید در این شرایط هنگامی که تلاش می‌کنیم کارها به روی روال بیفتد کرونا شیوع یافت و همه مراکز فرهنگی و هنری‌مان که می‌توانستند درآمدزا باشند تعطیل شدند و در آن زمان اعلام شد که ۵.۵ میلیارد تومان برای تعمیر فوری برخی ساختمان‌ها که به حد اضطرار رسیده لازم است. مثلاً در باغ کتاب سقف چکه می‌کرد و آب پشت دستگاه‌های گران قیمت می‌رفت که باید آن را درست می‌کردیم و این مبلغ برای تعمیرات اضطراری بود.

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان این‌که من سه پیشنهاد دارم اظهار کرد: از شورای شهر می‌خواهم که بودجه هزینه‌ای سازمان را به طور کامل تخصیص دهد چرا که این بودجه اجتناب‌ناپذیر است و ما برای حقوق و نگهداشت به آن احتیاج داریم و همچنین واگذاری و تحویل مراکز فرهنگی به سازمان فرهنگی را خواستاریم چرا که ما متخصصان زیادی داریم که می‌توانیم به طور شایسته و انقلابی این مراکز را اداره کنیم.

وی خواهان تخصیص بودجه برای برنامه‌های جاری شد و گفت: ما بودجه برای کار جدید نداریم مثلاً دو سال قبل اعلام کردیم که می‌خواهیم فیلمی برای حاج قاسم سلیمانی بسازیم اما به دلیل شرایط این امر محقق نشد و عملاً از سال ۱۳۹۳ لقب هنری سازمان مورد بی‌توجهی قرار گرفت.

امرودی با بیان این‌که بارها مکاتبه کردیم که وضعیت هنرمندان خوب نیست، گفت: اما تاکنون یک ریال هم نتوانستیم به مؤسسات، شخصیت‌های حقوقی و هنری کمک کنیم.

سپس مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون خدمات شهری با اشاره سخنان رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، درخواست اعلام سوابق وی را کرد و خواستار بهبود حقوق و دستمزد کارکنان این سازمان اقدام کند.

انتقاد از عدم رشد شاخص‌های فرهنگی شهر تهران

در ادامه نرگس معدنی پور گفت: علی رغم اجرای برنامه‌های متعدد در شهر، ولی شاخص‌های فرهنگی اجتماعی ارتقا نمی باید و برنامه‌ها نیز اثر بخشی لازم را ندارند. متأسفانه سیاست‌ها و برنامه‌ها مبتنی بر نیازها نیست و سازمان اغلب به خروجی توجه می‌کند و برنامه‌ها دارای نرخ پوشش پایین هستند.

وی افزود: برنامه‌ها ارزیابی نمی‌شوند و به عوامل زمینه ساز توجه نمی‌شود لذا از شهردار انتظار می‌رود ضمن توجه به مسائل اجتماعی، به نتایج و خروجی و سیاست‌ها توجه داشته باشند.

وضعیت فرهنگی شهر مناسب نیست

سپس مهدی اقراریان نیز درباره توضیحات رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری گفت: با وجود فعالیت بیش از ۱۰ دستگاه در حوزه فرهنگی، با این وجود وضعیت فرهنگی در کشور شرایط مطلوبی ندارد. آیا نقشه راهی برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سازمان وجود دارد یا خیر.

خطر دزدی و نا امنی در منطقه ۱۵ به دلیل وجود گرمخانه

در ادامه ناصر امانی عضو شورای شهر در گزارشی به مشکلات منطقه هرندی و منطقه ۱۵ تهران اشاره کرد و گفت: وجود گرمخانه در حوالی منطقه رضویه مشکلات زیادی را برای مردم منطقه ایجاد کرده است. به دلیل وجود این گرمخانه با حدود ۴۰۰ ظرفیت، شاهد دزدی در منطقه هستیم.

وی افزود: وجود مراکز فروش ضایعات نیز فضای نا امنی را برای مردم منطقه ایجاد کرده است.

عضو شورای شهر بیان کرد: در این منطقه تبعیض ساخت و ساز و صدور پروانه نسبت به دیگر نقاط شهر وجود دارد و با وجود جمعیت ۵ هزار نفری در منطقه، تنها یک بانک در آنجا وجود دارد و از مدرسه و دیگر خدمات عمومی خبری نیست.

در ادامه میثم مظفر در تذکری نسبت به مناطق جنوبی شهر گفت: وضعیت دروازه جنوب شرقی تهران در اتوبان امام رضا بسیار بد است.

وی بیان کرد: بیش از یک و نیم ماه است که درخواست مردیم طرح رصد در شورا در دستور کار قرار بگیرد اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.

سپس سوده نجفی ضمن اشاره بر مشکلات منطقه ۱۵ پایتخت گفت: پاساژ بنفشه مشکلات زیادی دارد و بعد از ۲۵ سال هنوز برای خریداران تعیین و تکلیف نشده و مرکز تجمع معتادان شده است.

کد خبر 5395605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha